Sposób przygotowania

Makron ugotowac al dente. Pierś pokroic w kostke, pieczarki w talarki, cebule drobno. Na patelni rozgrzanej z oliwa wrzucic piersi, smażyc, dodac pieczarki i cebule. Doprawic sola i pieprzem. Wlac passate, dodać oregano i bazylie, sos piri piri i razem dusic przez kilka minut. Dodac ugotowany makaron wymieszac wszystko razem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    wygląda pięknie - od razu chciałoby się zjeść:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo smacznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !