Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach, odcedzić, wystudzić, pokroić w talarki, ogórki i jajka pokroić w plasterki. Cebule drobno pokroić razem ze szczypiorem. Paprykę oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w zapałkę. Tuńczyka podzielić na mniejsze kawałki. Wszystkie produkty włożyć do salaterki oprószyć solą i pieprzem, zalać majonezem, posypać przekrojonymi na pół pomidorkami i posiekaną natką pietruszki. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takiej wersji z tuńczykiem nie znałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !