Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski i posypać przyprawą 5 smaków. Odstawić na ok pół godziny.
Pokroić marchewkę w paski, odcedzić groszek i posiekać cebulę i czosnek.
W wooku rozgrzać tłuszcz dodać cebulę i czosnek przyrumienić nieco, dodać mięso i marchewkę. Smażyć mieszając ok 15 min.. dodać sos sojowy i imbirowy, doprawić do smaku cukrem i imbirem, smażyć jeszcze ok 10 min. od czasu do czasu mieszając. pod koniec dodać groszek i natkę pietruszki oraz selera.
Podawać z ugotowanym wcześniej makaronem penne.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Apetyczna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !