Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z przyprawami i serem.. zrobić paluszki o długości ok 6 cm.
Opanierować w tartej bułce i smażyć z każdej strony.
Pomidory rozdrobnić, doprawić do smaku dodać oliwki i gotować ok 10 min do lekkiego odparowania.

Podawać z kaszą jęczmienną ugotowaną z przyprawami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    muszą smakować wyśmienicie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super przepis, dodaję do księgi.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    mniam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    bardzo ciekawa kombinacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !