Sposób przygotowania

Łyżkę cukru utrzeć z łyżką soli i drobniutko posiekanym koperkiem. Dodać paprykę i gorczycę. Mieszanką natrzeć rybę. Odstawić do lodówki na 60min.
Ziemniaki umyć, ugotować w mundurkach. Pokroić w grubą kostkę. Cebulkę pokroić w drobniutką kosteczkę. Natkę drobno posiekać.
Następnie ziemniaki, cebulę i natkę włożyć do jednej miski. Śmietanę doprawić do smaku sokiem i skórką z cytryny oraz solą i pieprzem białym. Sosem polać sałatkę i całość delikatnie wymieszać.. Łososia oprószyć pieprzem i piec na ruszcie posmarowanym oliwą po 4 min z obu stron. Podawać z sałatką.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zapewne takie połączenie wyśmienicie smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    z pewnościa smaczny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wysmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    swietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !