Sposób przygotowania

Skórki wyparzyć i wysuszyć, przygotować syrop cukrowy , na każdą szklankę dodajemy po czubatej łyżeczce cukru, zagotować , potem wkładamy te skórki gotować ok pół godziny aż stanie się jędrna , taką kandyzowana skórkę możemy przechowywać do kilku miesięcy , przechowujemy w słoiczku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    przydaje sie do ciast
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !