Sposób przygotowania

Pory kroimy w plasterki (białą część). Kiełbasę kroimy w cienkie plasterki. Fasolkę po ugotowaniu i przestudzeniu kroimy na kawałki o dł. ok 2cm. (można ją pokroić przez ugotowaniem). Do garnka wlewamy olej, rozgrzewamy i dodajemy por. Dusimy aż będzie miękki. Później dodajemy kiełbasę a na koniec fasolkę szparagową i ketchup. Wszystko mieszamy i doprawiamy do smaku. Dodajemy szczypiorek i jeszcze raz mieszamy. Podajemy z świeżym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię bardzo podobny,jest smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    można też podać z ryżem,,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !