Sposób przygotowania

Masło ucierać z serkami, dodać posiekane jajko, wędlinę, zieloną pietruszkę. Posolić ser, włożyć do woreczka foliowego i wstawić go garnka z zimna wodą, tak aby nie dotykało ściany, ogrzewając doprowadzić do wrzenia. Gotować 5min. wyjąć, położyć na blat stołu, rozwałkować, wyłożyć masę na ser. Rozsmarować, zwinąć- włożyć do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne
  • 5
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !