Sposób przygotowania

Na patelni topimy masełko. Boczek kroimy w kostkę w wrzucamy na rozgrzany tłuszcz. W międzyczasie kroimy cebulkę w kostkę i porzucamy do podpieczonego boczku. Przyprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem. Gdy już wszystko będzie dobrze opieczone wbijamy jajka , a na koniec zieloną cebulkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne monia
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wiem ;d
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    kocham po prosu taką jajecznicę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kitka

    robię tak samo;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !