Sposób przygotowania

Fasolkę namoczyć poprzedniego dnia, następnie ugotować, odcedzić, wystudzić. Ogórki i jajka pokroić w kostkę. Cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Czosnek rozetrzeć z odrobiną soli, wymieszać z majonezem. Wszystkie składniki włożyć do miski, połączyć z majonezem, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już czuję smak tej pysznej sałatki
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię sałatki z fasolą.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !