Sposób przygotowania

Bułki namoczyć w mleku, odcisnąć. Masło rozgrzać na patelni wsypać posiekaną cebulę, delikatnie zrumienić, dodać pokrojone w kostkę pieczarki i podsmażyć. Przestudzone pieczarki włożyć do mięsa, wbić jajka, dodać odciśnięte bułki, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić. Masę mięsną wyłożyć do wąskiej brytfanny. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 1 godziny w temp 180 stopni. Mięso pokroić po ostudzeniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !