Sposób przygotowania

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej. W rondelku rozgrzać masło, dodać posiekaną cebulę i pokrojoną kiełbasę, podsmażyć. Następnie włożyć pokrojone pieczarki, i smażyć około 10 minut. Wszystkie składniki razem połączyć, dodać jajka, ser, wymieszać. Przyprawić do smaku. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, włożyć ryż i zapiec w nagrzanym piekarniku. Podawać z sosem i surówką,

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    To coś dla mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !