Sposób przygotowania

wlać bulion do garnka i zagotować dodać posiekany koperek i przyprawić kucharkiem w oddzielnym naczyniu rozpuścić mąkę wraz ze śmietaną i zagęścić sos zagotować i gotowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię taki sosik,mam duży zapas mrożonego koperku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, taki i ja robię - nawet teraz, bo też robię spore zapasy koperku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam taki sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !