Sposób przygotowania

Strączki fasoli gotujemy, następnie osączamy i pozostawiamy do ostygnięcia. Pieczarki gotujemy a następnie kroimy na małe kawałki, w kosteczkę lub plasterki.
Czosnek miażdżymy i mieszamy z 2 łyżkami oleju, pieprzem, solą, szczyptą cukru i sokiem z cytryny.
Pieczarki mieszamy z fasolą, polewamy przygotowanym sosem i podajemy z ugotowanym ryżem. Pycha.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam fasolkę szparagową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    tak jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    tak jeszcze nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    to coś dla mnie -rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !