Sposób przygotowania

Fasolę przebrać, opłukać, namoczyć na noc. Następnego dnia ugotować ją w wodzie, w której się moczyła z dodatkiem kminku.
Cebulę obrać, pokroić drobno i podsmażyć na oliwie, razem z czosnkiem dodać do gotującej się fasoli. Kiełbasę i boczek pokroić, przysmażyć osobno na patelni, dodać do garnka.
Kiedy fasola zmięknie całość doprawić solą, pieprzem i papryką i pozostałymi przyprawami oraz koncentratem pomidorowym. na końcu zrobić zasmażkę z oleju i mąki . dodać do fasolki. Podawać z chlebem. SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    dobra ta teściowa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    znakomita
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna,fajna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wygląda super :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !