Sposób przygotowania

Cebulę obrać i pokroić w cienkie paseczki zalać wrzącą wodą i przykryć na ok 30-40 min. Ogórki pokroić w kostkę. Mortadelę pokroić w paseczki o dł. ok 3cm. Cebulę odcedzić , porządnie wycisnąć z niej sok i wodę, dodać do miseczki i włożyć ogórki z mortadelą. Wymieszać. Dodać pozostałe składniki i wymieszać aż powstanie ładny ciemno-różowy kolor. ( Sałatka ma smak jakby były w niej śledzie). Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    dobre
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    muszę wypróbować!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    takiej nie jadłam jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł na dobrą sałatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !