Sposób przygotowania

Jajka ugotować i obrać ze skórki. Rozbić widelcem na jednolitą masę. Oliwki pokroić w małą kosteczkę. Do jajek dodać pokrojone oliwki, doprawić solą, pieprzem, musztardą i majonezem. Ilość majonezu i musztardy to po 1 łyżeczce, ale wszystko zależy też od tego, na ile majonez i musztarda są ostre i od upodobań. Jeść po ok kwadransie, żeby wszystkie składniki się połączyły.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    ciekawa...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    z oliwkami nie próbowałam, ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    świetny smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super przepis - muszę wypróbować, bo tradycyjna pasta jajeczna już mi się objadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    FAJNA
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    super połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    w sam raz na śniadanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    lubię pasty do kanapek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    fajna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !