Sposób przygotowania

Rybę oczyścić z ości, włożyć do miski, podzielić na drobne kawałki. Jajka ugotowane na twardo obrać, pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Wszystko połączyć z majonezem, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mój mąż taką często robi z tym,że dodaje jeszcze ogórki kiszone:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    super smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna sałatka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !