Sposób przygotowania

Mięso dokładnie wymieszać z jajkiem i tartą bułką czosnek obrać i wcisnąć do mięsa, dodać sól, pieprz i paprykę do smaku, następnie z mięsa uformować pulpety. Na patelni rozgrzać masło i smażyć pulpety. Paprykę obrać usunąć nasiona i pokroić w paski, na chwilę zanurzyć we wrzątku,paski papryki umocować za pomocą wykałaczek na pulpetach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !