Sposób przygotowania

Ser pokroić w plastry ok 1 cm grubości. Obtoczyć w rozkłóconym jajku z przyprawami i bułce tartej . Rozgrzać olej na patelni i zasmażyć ser z obu stron na złoty kolor. podawać z surówką . pycha

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne i pulchniutkie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    to jest rewelacyjne,bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    szybki obiadek;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre ale i zarazem bardzo kaloryczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jeszcze takiego nie jadłam i muszę spróbować!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    to prawda to jest pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !