Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek. Zieleninę opłukać i dokładnie osuszyć. Groszek (puszka 400g) osączyć z zalewy. Przygotowane składniki umieścić w misce albo pojemniku, oprószyć przyprawami, dodać majonez i zmiksować dokładnie na gładką masę - ja zrobiłam to blenderem. Spróbować i ew. jeszcze przyprawić.
Taka pasta doskonale smakuje ze świeżym pieczywem - ja podałam ją na grzankach z razowego, żytniego chleba posypując jeszcze rzeżuchą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Szczypiorek, koperek, pietruszka i rzeżucha, którą uwielbiam... Doskonała:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne, zielone i zdrowe śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam-same smakołyki
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zielono mi ,wiosna się zbliża ,a kanapeczki pyszne aż szkoda je zjadać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie też się podobają:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super wiosenna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    zdrowe śniadanko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !