Sposób przygotowania

Do piwa dodajemy pozostałe składniki marynaty,mieszamy.Kawałki karkówki lekko rozbijamy tłuczkiem,układamy w naczyniu i wstawiamy do lodówki na 24 godziny.Po wyjęciu smarujemy mięso olejem i grillujemy,obracamy co jakiś czas i smarujemy marynatą:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Na piwie dobry pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    marynaty piwne są naprawdę idealne do karkówek, bardzo lubię;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !