Sposób przygotowania

Filet myjemy, oczyszczamy a następnie lekko rozbijamy i smażymy na złoty kolor. Przyprawić do smaku solą, papryką i rozmarynem i zawinąć w dwa plasterki szynki. Cebulę i czosnek pokroić w kostkę i zeszklić. Marchewkę, seler oraz cukinię umyć, obrać i pokroić w cienkie słupki o długości ok 5-6 cm. Dodać do cebuli i podsmażyć. Koncentrat pomidorowy wymieszać z winem i wlać na patelnię do warzyw. Przyprawić solą i papryką. Mięsko wykładamy na patelnię i dusimy ok 15-20 min na małym ogniu. Gotowe posypać umytą osuszoną i posiekaną pietruszką. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Aż chce się jeść :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mniam.. mniamm;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    coś wspaniałego
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    doskonałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to jest fajne!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    lubię takie obiadki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !