Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, zeszklić na maśle. Pieczarki umyć, zetrzeć na tarce o dużych otworach, dodać do cebuli, podlać odrobiną wody i dusić około 10 minut. Z mąki i margaryny zrobić rumianą zasmażkę, rozmieszać zimną wodą, dodać do pieczarek, wymieszać i zagotować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny dodatek do mięs i placków ziemniaczanych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam sosy z zasmażką
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !