Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Pieczarki umyć, obrać i pokroić. Podsmażyć na maśle aż zmiękną, po czym dodać śmietanę i przyprawy do smaku. Makaron z przyrządzonymi pieczarkami wyłożyć na talerz, dodać krewetki. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    basik00

    świetny przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna210

    super !! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To coś dla mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !