Sposób przygotowania

Rozwijamy ciasto francuskie wałkujemy je na cienkie płaty i wycinamy z nich kwadraty o wielkosci 6 na 6 cm.Na środek nakładmy usmążone i przyprawione pieczarki.Składamy na pół otrzymująć trójkąty.Zapiekamy do uzyskania złotego koloru.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    łatwe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny pomysł na szybkie proste danie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię pieczarki w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    jadłam wczoraj coś podobnego:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste,łatwe ,i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto i smacznie, tylko takie robić.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobre połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !