Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać ze skorupki.
Kiełbasę i ugotowane jajka zmielić w maszynce na bardzo drobnym sitku.
Masło utrzeć z solą, pieprzem i musztardą, dodać do tego zmielone jajka i kiełbasę i dokładnie wymieszać. Gdyby masa była zbyt gęsta, można dołożyć śmietanę lub majonez.
Można nią smarować zarówno kanapki, krakersy, albo nadziewać jajka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Fajne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne i proste!
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zawsze smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    smaczne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !