Sposób przygotowania

Krewetki najpierw posiekać , mięso kroimy w paseczki posypujemy pieprzem i kolendrą , smażymy tylko chwilkę , po paru minutach dodajemy pieczarki pokrojone w paseczki , solimy przykrywamy pokrywką , dodajemy ząbek czosnku zmiażdżony. Całość zalewamy rosołem , doprawiamy do smaku i dusimy 15 minut a kilka minut przed zakończeniem gotowania dodajemy krewetki , na koniec posypujemy poszatkowana pietruszka albo szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !