Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w piórka. Zeszklić lekko na maśle.Dodać do smaku pieprz i sól. Zmniejszyć ogień i wbić jajka, cały czas mieszać, żeby się nie przypaliło. Pod koniec smażenia dodać drobno pokrojony szczypior.

Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dobra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajny szczypior:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Lubie taka jajecznicę. Oprócz szczypioru dodaje równiez inne zioła.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    idealna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !