Sposób przygotowania

Żeberka dzielimy na porcje.Kminek i zioła mieszamy razem w niewielkiej ilości wody,taką zalewą polewamy żeberka do lodówki na ok.2 godziny.Pieczemy w piekarniku ok.30 minut w temperaturze 180 stopni c

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    downo nie robiłam żeberek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pomyslowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Kurcze kminek nie dla mnie, ale żeberka lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    smaczniutkie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    porządny obiad
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszniutkie żeberka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smacznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !