Sposób przygotowania

schab dzielimy na kawałki grubosci 2-3 cm a następnie rozbijamy. Pieprzymy, lekko posypujemy jarzynka i nacieramy specjalna przyprawą. Kazdy z kotletów najpierw obtaczamy w jajku, mace, kolejny raz w jajku i w bułce - dobrze dociskamy i smazymy na rozgrzanym tłuszczu po obu stronach na złoty kolor

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    ładny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny złocisty;)sty
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczny:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mati schabik dziś sewwuje ,bo się ładnie prezentuje....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    najzwyklejszy i najsmaczniejszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    nie ma to jak schabowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nie taki znowu zwykły, wygląda na "ósmy cud świata".

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !