Sposób przygotowania

Wszystkie składniki z zalewy wymieszać, zagotować, przestudzić. Warzywa obrać, zetrzeć na tarce.Dobrze wymieszać. Zalać warzywa zalewą. Dokładnie połączyć. Tak przygotowaną surówkę nakładać do słoików i włożyć do lodówki. Z tych proporcji wychodzi ok. 4-5 słoików 1 l.
Taką sałatka może stać do 4 tygodni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo ciekawy przepis, muszę wypróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe i praktyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !