Składniki:
filet z indyka | 80 dag |
cebula biała | 1 szt. |
chili | 1 szt. |
bulion drobiowy | 250 ml |
śmietana | 1/2 szklanki |
Musztarda francuska Prymat | 3 łyżki |
oliwki | 3 łyżki |
olej | |
sól | |
oregano | 1 łyżka |
filet z indyka | 80 dag |
cebula biała | 1 szt. |
chili | 1 szt. |
bulion drobiowy | 250 ml |
śmietana | 1/2 szklanki |
Musztarda francuska Prymat | 3 łyżki |
oliwki | 3 łyżki |
olej | |
sól | |
oregano | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: