Sposób przygotowania

Piersi z indyka doprawić i rozbić tak, aby można było zwinąć w rulon. Pieczarki pokroić i udusić z cebulką. Gdy będą miękkie, odlać powstały sos z częścią pieczarek. Resztę doprawić, dodać surowe jajka i lekko podsmażyć. Farsz rozłożyć na mięsie, zwinąć w rulon, związać. Tak powstałą roladę zawinąć w folię aluminiową położyć na blaszkę, podlać olejem i upiec w piekarniku. Przestudzone mięso pokroić. Z pozostałego sosu, części pieczarek, śmietany i maki zrobić sos. Roladę podawać podgrzaną i polaną sosem.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne i ładne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !