Sposób przygotowania

Mięso lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać z odrobiną soli i pieprzu. Mięso obtaczać najpierw w jajku, a potem w wiórkach kokosowych. Zwinąć w roladki, spiąć wykałaczką. Ułożyć na lekko natłuszczonej blasze i piec ok. 20 minut w temp. 200 st

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawe połączenie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    tak jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !