Sposób przygotowania

Ziemniaki umyj, ponakłuwaj, posól, obłóż plasterkami czosnku i owiń w folię aluminiową. Piecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni ok. 5 minut.
Cebulę posiekaj i zeszklij na rozgrzanym maśle. Dodaj grzyby obsypane majerankiem. Całość smaż jeszcze kilka minut. Pod koniec dopraw solą i pieprzem. Na oddzielnej patelni przesmaż boczek. upieczone ziemniaki przekrój na pół, obłóż grzybami. Podawaj z wędzonym boczkiem i śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    super ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    pipi765

    ale apetytu narobiłaś mi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    apetyczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !