Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta po chińsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler naciowy 100 g
jabłko 250 g
cebula czerwona 100 g
sok pomarańczowy 100 g
papryka czerwona 100 g
kapusta biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta po chińsku

kapustę pokroić w grubsze cząstki, seler posiekać razem z jabłkami oraz cebulką czerwoną, papryką , całość poddusić na patelni dodając sok pomarańczowy, doprowadzić do redukcji soku następnie przyprawić wg gustu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak