Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Kiełbasę ponakłuwać i obsmażyć na oleju, odłożyć. Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na tłuszczu po kiełbasie, odłożyć. Cebule obrać, pokroić w półplasterki, podsmażyć, połączyć z pieczarkami, doprawić majerankiem, solą i pieprzem. Na dno naczynia żaroodpornego wyłożyć 1/3 pieczarek z cebulą, przykryć to kiełbasą i położyć resztę pieczarek z cebulą, podlać odrobiną przegotowanej wody. Piec 45 minut w 200 stopniach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !