Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i dodać do mięsa. Pokrojoną cebulę w kostkę, ryż i jajko również dodać do mięsa i przyprawić. Z farszu formować gołąbki, następnie obtaczać w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Każdy z osobna przysmażyć na patelni, po czym przełożyć do większego garnka. W osobnym garnuszku przyrządzić sos pomidorowy (na pewno każdy ma swój ulubiony) i zalać nim gołąbki. Dusić na małym ogniu. Pycha!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygladają
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    bardzo apetyczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !