Składniki:
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mąka przenna | 1/2 szkl |
masło | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
orzechy włoskie | 3 posiekane |
mięso mielone | 50 dag |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mąka przenna | 1/2 szkl |
masło | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
orzechy włoskie | 3 posiekane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: