Sposób przygotowania

Ogórki kiszone osączyć, pokroić drobno, osączyć z soku. Z oleju i żółtek z dodatkiem musztard, cukru i soli,utrzeć majonez. Wymieszać ze śmietaną i ogórkami. Przechowywać w chłodnym miejscu pod przykryciem najlepiej w szklanym naczyniu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 5
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubię z jajami
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    sos tatarski :) uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja lubię taki domowy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    robiłam , pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !