Sposób przygotowania

Umytą i osuszoną szynkę, kroimy na średnie plastry i posypujemy wszystkimi wymienionymi w przepisie przyprawami. Wstawiamy do lodówki na 2 godziny. Następnie mięso wkładamy do rondla lub głębokiej metalowej patelni. Marchewkę , jabłko zetrzeć na tarce, dodać do mięsa.Wlać szklankę wody i gotować pod przykryciem,aż do miękkości. W czasie gotowania , dodawać wodę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda smakowicie,aż zgłodniałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    wyglada wspaniale :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !