Sposób przygotowania

Rybę myjemy i osuszamy.Musztardę mieszamy dokładnie z majonezem,pieprzem i przyprawą do ryb.Powstałą mieszanką smarujemy dokladnie rybę.Nastepnie obtaczamy je w orzechach.Porcje ryby ukladamy na wysmarowanej tłuszczem blaszce do zapiekania i skrapiamy oliwą.Pieczemy przez 15 minut w temperaturze 200 stopni C.Podajemy z ryżem lub białym pieczywem.Pycha.Polecam.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !