Sposób przygotowania

Wątróbki umyć, osuszyć, obsypać mąką i usmażyć na gorącym oleju. Cebulę pokroić w plastry i zeszklić na maśle wraz z pokrojonymi w plastry pieczarkami. Po 10 minutach, dołożyć wątróbki, zgnieciony czosnek, zioła i przyprawy. Wszystko razem zagotować, dusić jakieś 5-10 minut i dołożyć pomidory z puszki. Całość zostawić na ogniu jeszcze jakieś 5 minut.
Świetnie pasuje do ryżu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !