Sposób przygotowania

Marchew obrać, wypłukać, pokroić w kostkę i obgotować w bulionie. Po 10 minutach dołożyć sok wyciśnięty z pomarańczy, pokrojony drobno imbir i startą skórkę z 1 małej pomarańczy. Gotować na wolnym ogniu. Po zdjęciu z ognia całość zmiksować można doprawić do smaku. Nalać do miseczek, na środku zrobić małą plamkę ze śmietany i wbić w nią listek mięty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne i aromatyczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    spróbowałabym tej zupki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !