Sposób przygotowania

Krewetki osącz z wody. Przygotuj ciasto: mąkę zmiksuj dokładnie z mlekiem, piwem, dodaj jajko, sól i pieprz. Przygotowane ciasto przykryj i odstaw na 15minut. Dopraw do smaku według własnego uznania. w rondelku rozgrzej olej. Trzymając krewetki za ogon, zanurzaj je w cieście i smaż przez 5-7 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    musze spróbować !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    na pewno super
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    krewetki to nie moje smaki,ale przepis super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !