Składniki:
kości wieprzowe | 30 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
pieczarki | 30 dkg |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
kości wieprzowe | 30 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
pieczarki | 30 dkg |
masło | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: