Sposób przygotowania

Kartofle i marchew kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem cukru. Na patelni smażymy cebulę z czosnkiem i gdy się zeszklą dodajemy mięso i porządnie podsmażamy. Ugotowane ziemniaki i marchew tłuczemy, ale niezbyt dokładnie. Natkę siekamy drobno. Łączymy wszystkie składniki i formujemy kotleciki, smażymy na patelni teflonowej. Podawać z surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    prawdę pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawe dodatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !