Sposób przygotowania

Kaszę sparzyć wrzątkiem potem odsączyć i zalać mlekiem gorącym . Przykrywamy i prażymy w piekarniku, następnie musimy zemleć przez maszynkę , wbijamy jajko, masło , mąkę i resztę dodatków. Z przygotowanego ciasta robimy wałek i kroimy skośne kopytka . Gotujemy i podajemy z sosem .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !