Sposób przygotowania

Filet myjemy, solimy i skrapiamy octem, zostawić na 15 min. Cebulę kroimy w plasterki, natomiast ziele i liścia przygotowujemy w wodzie. Do gorącego wywaru dajemy rybę i gotujemy ok. 20 min. Fileta kroimy w kawałki i wkładamy do naczynia żaroodpornego zalewamy chrzanem złączonym z sokiem z cytryny. I zapiekamy w piekarniku. Wyciągnąć i posypać natką pietruszki. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Uwielbiam potrawy w sosach chrzanowych
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja również
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetne połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !